Virkat

Nu är det VÅR här nere i Skåne?

Nu var det länge sedan jag var aktiv på min sida?. Livet kom emellan med lite tuffa saker. Men nu börjar det klia i mina fingrar igen, dags att leta upp lite garn och se vad det blir av det, det vet man aldrig i förväg?.

/ Tine

?? It’s been a long time ago that I’ve wrote anything here on min website. Life isn’t always nice. But now we have sun in Skåne, Sweden and it starts to itch in my fingers, I have to find me some yarn and a hook and start to create something?

/ Tine

2 kommentarer på “Nu är det VÅR här nere i Skåne?”

 1. Våren på väg här i Västerbotten oxå ? och jag har precis börjat på din jul mandala ? lika bra börja så kanske den är klar till jul.

  1. Hej Maria❤.
   Så roligt att höra. Ett stort TACK för din donation❤❤.
   Har du några frågor om mönstret, tveka inte att skicka iväg ett mail så ska jag försöka hjälpa dig?
   Många kramar Tine

Kommentarer är stängda.